Er tiden løbet fra dig? Den der brandsmarte Suzuki Swift med påklistrede flammer ned langs siden, fungerede fint, da du skulle ud at lave donuts på en tom parkeringsplads i Hvidovre, men knap så godt til dit nye liv. Det nye liv, med fastforrentede lån, to små børn og en kone, der pludselig har brug for mere benplads.

 

Bare fordi du nu skal til at være mere ansvarlig og have en voksenbil, betyder det ikke, at der i fremtiden skal stå en Berlingo i indkørslen og håne din ølvom og begyndende isse. Der er en særlig bil, der har en motor, som ville kunne køre fra politiet, blandet med sikkerheden fra en kampvogn.

 

Jeg taler selvfølgelig om Volvo. Som forældre er sikkerhed alfa og omega, da det kæreste eje sidder og sætter fedtfingre på ipad’en omme på bagsædet. Du finder ikke en mere sikker personbil, end en Volvo. Den svenske bil er designet til, at man kan køre ind i en elg, og stadig klare sig.

 

Økonomi

Så hvordan anskaffer man sig sådan en Volvo. Kvalitet og penge hænger ofte sammen, og derfor er Volvo heller ikke en bil i laveste prisklasse. Så er økonomien en smule træng, står man med to muligheder:

 

 

Der er mange fordele ved at lease biler. For eksempel skal man aldrig bekymre sig om uventede værkstedregninger, da det er inkluderet i pakken. Derudover behøver du ikke at bekymre dig om, at værdien på din bil falder for hver kilometer du kører.

 

Endeligt er der stadig et spørgsmål om sikkerhed. Biler er i konstant udvikling, og dermed bliver sikkerheden også hele tiden forbedret med de nye modeller. Så er sikkerhed et must for dig, bliver den kun bedre i de nye biler, som man leaser.