Uanset hvilken en bil du har stående hjemme i garagen, så kræver den forskellige dæk for at kunne køre. Hos Reolhansen.dk finder du forskellige dækreoler, som er ideelle at bruge i tilfælde at du gerne vil opbevare bilens ekstra hjul på en smart måde.

Men de smarte dækreoler er ikke kun nyttige, når det handler om opbevaring, for lige så vigtigt det er at opbevare hjulene på en god og holdbar måde, lige så vigtigt er det at hvert hjul beskyttes på en god måde.

 

Dækreoler til både private og professionelle

En smart dækreol kan bruges af alle, som gerne vil opbevare bilens hjul på en god måde. Derfor finder du hos Reolhansen flere forskellige slags dækreoler, som kan bruges til både private og af professionelle erhvervsdrivende.

I udvalget kan du finde en dækreol, som kan rumme 8-10 dæk på samme tid, men også dækreoler i op til 2 meters bredde, samt flere forskellige højder.

Uanset hvilken slags reol til dine dæk du står og mangler, så finder du hos Reolhansen et stort og varieret udvalg. Reolhansen er eksperter, når det handler om nye og brugte reoler til attraktive priser. Alle lagerreoler er afprøvet af Teknologisk Institut, og med de mere end 30 års erfaring, ved Reolhansen hvad det er de har med at gøre.

Så mangler du en god dækreol eller andet lagerinventar til privat eller professionel brug, så bør du kontakte Reolhansen.dk. Her har du også mulighed for at få en reol produceret efter dine egne ønsker.