Har I planlagt sommerferien, og kunne I tænke jer at komme på camping ved Limfjorden? Så er Hjarbæk Fjord Camping en dejlig campingplads med masser af smukke omgivelser, og hvor der er plads til hele familien – både børn, voksne og hunde.

Ferie for hele familien

Vi har alle brug for at trække stikket, når hele familien holder ferie sammen. Når I vælger at holde ferie på Hjarbæk Fjord Camping, vil I hurtigt mærke roen sænke sig og nyde kvalitetstiden sammen, uden at de daglige gøremål forstyrrer jer.

På den midtjyske campingplads kan I som familie virkelig nyde stilheden og nyde den fantastiske udsigt ud over Limfjorden. Man kan både booke en hytte eller blot en almindelig plads til telt eller campingvogn, og størstedelen af campingpladsen er inddelt i små terrasser med smukke udsigter udover den sydlige del af fjorden. Pladsen er i et kuperet og dejligt terræn, hvor der samtidig er gode læ forhold. Derudover er der mange sjove oplevelser for børn, så de på intet tidspunkt vil kede sig, når I som familie nyder ferien på Hjarbæk Camping.

Campingpladsen tilbyder faciliteter for både børn og voksne, og der er altid en god, hyggelig og rolig atmosfære på pladsen. Der er udekøkkener til de voksne og legepladser med trampoliner og gynger til børnene. For familier med børn er det endda muligt at booke plads direkte på legepladsen.

Vælger I at holde sommerferie på Hjarbæk Fjord Camping, vil I alle – både store og små – få en fantastisk ferie, som hele familien vil elske.