Hvis du har en virksomhed, hvor der er brug for, at dine ansatte nogle gange sætter sig i en bil og kører et sted hen, så er det smart, hvis de har mulighed for at få en firmabil. Det er jo ikke alle, der har bil, og det er et svært krav at sætte til folk. Derfor er det langt bedre, hvis du kan tilbyde dem en firmabil at køre rundt i. Så er det desuden også meget nemmere at holde styr på udgifter til benzin eller diesel.

Derfor skal du lease en bil til firmaet

Når man skal finde firmabiler, så er der flere ting, man skal tage stilling til. Det er naturligvis bedst for firmaets økonomi, hvis man anskaffer sig en bil, der kan køre langt på literen. Derudover er det naturligvis også vigtigt, at du giver de ansatte en bil, der kører uden problemer. Derfor er det bedst, hvis du kan give den en ny – eller relativ ny – bil. En ny bil kan dog godt have en virkelig høj anskaffelsespris, og derfor kan det være svært at finde penge til i firmabudgettet. Derfor kan det være en god idé at lease en bil i stedet for. Du kan finde biler, du kan lease til firmaet på flexleasing.

Hvordan foregår leasing?

Hvis du vælger at Flexlease, så betyder det, at du kun skal betale en forholdsmæssig afgift. Dette betales jævnligt igennem lejen af bilen. Hvis du vælger en bil, der er mindst 35 måneder gammel, så kan du endda komme til at betale endnu mindre. Her skal du nemlig kun betale 0,5% af den samlede afgift månedligt. Du skal dog vide, at man selv står for vedligeholdelsen, selvom man leaser en bil. Du skal f.eks. sørge for, at den kommer til serviceeftersyn.