Står du overfor at skulle have en ny bil, men er du i tvivl om du skal lease i stedet for at investere i et køb? Om det bedst kan betale sig at købe eller privatlease en bil, afhænger af en masse faktorer. Du kan her læse lidt mere om, hvilken løsning der måske kan være bedst for dig.

Er køb eller leasing bedst for dig?

Leasing og køb er to forskellige ting, og der kan være fordele og ulemper ved begge dele. Dog er der nogle tommelfingerregler, som du kan have in mente, hvis du er i tvivl, om du skal gøre det ene eller det andet.

Har du brug for tryghed i budgettet, så er leasing den bedste løsning for dig, da man betaler en fast månedlig ydelse og dermed undgår uforudsigelige og overraskende udgifter. Herudover er det også en god idé at lease, hvis du på forhånd allerede kender dit kørselsbehov og ved, hvor mange måneder du har behov for en bil – eller hvornår du måske igen ønsker en ny model.

Har du behov for større fleksibilitet, så er køb løsningen for dig. Ved du for eksempel ikke, hvordan dine fremtidige kørselsbehov ser ud, eller ved du omvendt, at du kører rigtig mange kilometer om året, og at du gerne vil have den samme bil i mange år fremover, så er køb ideelt for dig.

Fan af Ford

Er du fan af Ford, som for mange er billedet på en god, gedigen bil, og bliver du hurtigt fristet, så snart der kommer en ny model på markedet? Så er leasing af en Ford uden tvivl løsningen for dig. Leasing hos Fleggaard Auto er desuden super nemt – her får du både forsikring, serviceaftale, reparationsaftale og tilbageleveringsforsikring til en fast månedlig ydelse. Du kender altså alle dine bilafgifter på forhånd, når du leaser bil hos Fleggaard Auto.