Skal du holde en middag for venner og familie? Så er det ikke kun maden, der er vigtig. Bordet er også en essentiel del af middagen. Mangler du inspiration til, hvordan du dækker det perfekte sommerbord, skal du læse med videre her.

Tips til dit sommerbord

 

  • Brug din have – Først og fremmest bør du gøre brug af din have til at lave et smukt sommerbord. Du kan eksempelvis plukke friske blomster fra haven og bruge dem til at designe et skønt bord.
  • Placer lys og lanterner på bordet – Der findes ikke noget mere hyggeligt end lys og lanterner. Derfor kan du placere små lys og lanterner rundt omkring på bordet. Sidder dig og dine gæster stadigvæk udenfor efter mørkets frembrud, bliver det kun endnu hyggeligere.
  • Bland dine tallerkener, dine glas og dit bestik – Du behøver skam slet ikke at bruge præcis den samme service på hele bordet. Rent faktisk kan det se rigtig fint ud at blande det. Mangler du service, kan du tage et kig på service fra HAY.
  • Hæng en lyskæde op over bordet – Hvis der er mulighed for det, så hæng en lyskæde op over bordet. Du kan finde et hav af forskellige lyskæder, og det vil uden tvivl se yderst fint ud.
  • Overvej et bord uden stole – Til en sommermiddag behøver du ikke nødvendigvis stole. Du kan have et bord uden stole. Det vil sige, at du placerer bløde puder som stole, hvorefter I alle sammen sidder på jorden og spiser. Dette er selvfølgelig ikke for alle, men det er værd at overveje.