Har din bil brug for service eller reparation? Mange værksteder arbejder kun med specifikke bilmærker, og bor du ikke i nærheden af et lokalt værksted til dit bilmærke, kan det være bøvlet at få hverdagen til at passe sammen med et serviceeftersyn. Men hos Globus Bilers værksted i Silkeborg tilbyder de både service og reparation af alle biltyper.

Topprofessionelle mekanikere med udstyret i orden

På Globus Bilers værksted har de investeret i det nyeste udstyr, som giver deres mekanikere de absolut bedste midler til at tage sig kærligt af din bil. Med deres moderne maskiner og veluddannede hænder får din bil en professionel og effektiv behandling, så du hurtigt kan komme bag rattet på din egen bil igen.

Service med gratis vejhjælp

Ved både service og reparation sørger Globus Biler altid for at opretholde fabriksgarantien, og er du på udkig efter en særligt god handel, så er der endnu en grund til at køre din bil ned til hele Silkeborgs lokale værksted. Når du bestiller serviceeftersyn hos Globus Biler, får du nemlig gratis vejhjælp med i aftalen. På den måde er du altid sikkert stillet selv i tilfælde af sort uheld, uanset hvordan din bil er forsikret.

Nye biler, brugte biler og leasing

Overvejer du at købe en ny bil, eller er du eventuelt interesseret i at lease? Udover at stå for Silkeborgs mest fleksible værksted er Globus Biler også blandt byens allerbedste bilforhandlere. Her kan du både købe og lease et stort udvalg af de bedste biler fra de mest populære og aktuelle bilmærker.