E-cigaretten bliver mere og mere populær! Ligesom en pakke smøger engang var fast inventar i jakkelommen eller håndtasken, så er e-cigaretten nu ofte at finde – enten som en erstatning for smøger eller blot som et nyt supplement. Men ved du, hvad din e-cigaret består af, og hvordan den er opbygget? Som udgangspunkt består din e-cigaret af fire overordnede komponenter – batteriet, driptips, væskebeholderen og coils.

Batteri

Ordet e-cigaret ligger ret meget op til, at der selvfølgelig skal være en strømkilde i form af et batteri. I alle e-cigaretter kan batteriet lades op, så det kan benyttes igen og igen og dermed udgøre drivkraften til din e-cigaret.

Væskebeholder

Hvis du ejer en e-cigaret, ved du helt sikkert, at der skal hældes e-væske på. Her er der altså tale om beholderen, hvor du hælder din ønskede væske ned i. Nogle kalder det også en tank eller clearomizer, men her er altså tale om det samme.

Driptips

En driptip er ganske enkelt det stykke, som du ryger på. Det vil altså sige den øverste del af din e-cigaret.

Coils

En coil er den enhed, som arbejder på at få varmet din e-væske op, når den er tilføjet til beholderen. E-væsken skal blive så varm, at den fordamper, og det betyder, at din coil med tiden skal udskiftes – dog først når den lugter brændt.

Det er altså de fire komponenter, som danner hele din e-cigaret og sørger for, at du kan dampe på livet løs til dagligt. Er du på jagt efter en ny e-cigaret? Så kan du finde den rette her.