Bilmærker har det med at opnå høj loyalitet hos deres brugere – og det er helt sikkert ingen undtagelse med BMW. BMW 1-serien har taget mange BMW-fans med storm, og der er ingen tvivl om, at der er tale om en bil, der får mange forbipasserende til at dreje hovedet. Men hvad er egentlig så særligt ved denne serie? I dette indlæg vil vi gennemgå de største højdepunkter fra BMW 1-serien.

Design

Designet emmer af sportslighed, og den flydende silhuet er skabt i en helt ny fortolkning. Der er ingen tvivl om, at der ikke er sparet på detaljerne – linjerne står knivskarpt, og du emmer af køreglæde, når du kommer kørende forbi i den.

Kabine

Kabinen byder ikke kun på optimeret udstyr og teknologi, men også udstyr dannet i eksklusive materialer. Der er god plads i kabinen, og det er tydeligt, at BMW serie 1 ikke kun skal se godt ud udefra, men ligeså indefra.

Køredynamik

Kærligheden til biler hænger ofte sammen med en stor køreglæde, og med BMW 1-serien er der ikke noget at klage over i forhold til køredynamikken, som er både smidig og kraftig.

Innovativ parkeringshjælp

Synes du også, at det kan være træls at parkere? Med BMW 1-serien vil du opleve en innovativ parkeringshjælp, som kan assistere dig i udfordrende parkeringssituationer.