Bor du i eller omkring Silkeborg, og ejer du samtidig en bil eller to, så er det rart at have et værksted i Silkeborg inden for rækkevidde, hvis bilen skulle gå i stykker eller trænge til et ekstra eftersyn.

Hos bilværkstedet Sand Jensen Automobiler har du altid mulighed for at få bilen repareret, endda indenfor 24 timer. Det gælder uanset om du ejer en bil af mærket BMW, Mercedes, Audi eller Porsche. Værkstedet varetager alle opgaver indenfor service, pladesmed, autolakerer, klargøringscenter, dækcenter og reservedelslager.

Et værksted med god service

Bestiller du en tid online til tjek af din bil, så er det ikke kun bilen der ender i trygge hænder hos Sand Jensen Automobiler. Når du bestiller en tid online, har du mulighed for at få en tid indenfor 24 timer, samt der er mulighed for at lave en hente- og bringeordning.

I de tilfælde hvor det ikke tager lang tid at servicere din bil, kan du i værkstedets kunderum læse dagens avis, nyde en kop kaffe og frisk frugt mens du venter, og besøger du værkstedet fra morgenstunden er der endda også mulighed for at nyde et enkelt rundstykke sammen med din kaffe.

Mangler du derfor et godt værksted i Silkeborg, og gerne med et højt serviceniveau og høj faglig ekspertise, så er Sand Jensen Automobiler helt sikkert et besøg værd. Besøg værkstedet allerede i dag, og se hvilke muligheder du har når din bil af en eller anden årsag skal på værksted.