Har du et eller flere træer i haven, du ønsker fældet, eller har du allerede været i gang med motorsaven? Når et træ fældes, er det ikke altid til at komme af med resterne, og netop derfor kan en flishugger være bevendt. 

Fra stub til flis

Har du selv været i gang med motorsaven, eller har du haft professionelle forbi for at fælde et enkelt træ eller flere i din have? Måske har du en brændeovn, hvor du kan bruge de fældede dele til at holde varmen i brændeovnen på de kolde dage, men hvis du ikke har brændeovn, vil du måske bare skille dig af med det tilbageværende brænde. Hvis træet er stort, kan det være for tungt at transportere til lossepladsen, og i stedet for at skille dig helt af med det, kan du bruge det igen, måske som flis til bedene i haven. For at lave træet til flis kan du bruge en flishugger, og en sådan kan du finde hos AJ Engros. 

Stort udvalg af reservedele

Når du skal i gang med det hårde og grove havearbejde, er det ofte nødvendigt med hjælp af værktøj og maskiner. Er det tilfældet, bør du kigge forbi AJ Engros’ webshop, hvor du blandt andet finder et udvalg af flishuggere. Du kan eksempelvis få en flishugger med 7hk til benzin eller en med 15 hk til el. Skulle der mod forventning opstå problemer med flishuggeren eller gå dele i stykker, har AJ Engros reservedele til flishuggeren, så du hurtigt kan komme i mål med at komme de store træstubbe til livs.