Overvejer du leasing af brugt bil, så bør du også altid have cargarantie med i dine overvejelser. Cargarantie er fyldt med en masse gode fordele, hvilket er svært at undvære, især hvis du vælger at lease en brugt bil. 

 

Vælger du at lease en brugt bil, er chancen for at den får en skade eller to, lidt større end hvis du vælger en ny bil. Dermed ikke sagt at en leaset bil går i stykker, med ved at tegne en cargarantie forsikring, kan du sikre at omkostningerne ikke stiger dig over hovedet. 

 

Din garanti ved uforudsete hændelser

Kommer du ud for en ulykke, eller får din bil en uventet skade, så bør du altid sikre dig at bilen er forsikret. Vælger du at lease en bil hos wkbiler.dk har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige forsikringer, hvilket blandt andet er disse: 

 

  • Autotjek basic, 1.495,-. Gælder kun biler op til 272HK

Dækker: motor, koblingsgear/automatisk gear, aksel- og fordelergear og brændstofanlæg 

 

  • Autotjek Comfort, priser fra 2.949,-

Dækker: motor, koblingsgear/automatisk gear,  aksel- og fordelergear, kraftoverførsel, styring, bremsesystem, brændstofanlæg, elektrisk anlæg, kølesystem, udstødningsanlæg, sikkerhedssystemer, klimaanlæg, komfortelektrik, køredynamisk system, hybrid drev, elektrisk drev

 

  • Autotjek Comfort Plus, priser fra 3.395,-

Dækker: Forsikringen omfatter på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele af den i forsikringsaftalen beskrevne bil

 

Overvejer du at lease en brugt bil, og vil du på samme tid gerne forsikre den, så du ikke ender med at få en tårnhøj regning, hvis bilen får en uventet skade, så bør du i høj grad overveje at tegne en cargarantie hos wkbiler.dk.