Leasing er i de seneste år blevet en populær måde at have bil på, og drømmer du også om at have en Skoda stående hjemme i garagen, helt uden du behøver at tage et lån i banken, så kan skoda leasing måske være det rigtige for dig. 

 

Leasing giver dig en stor frihed

Det er dyrt at have bil i Danmark, det kan de fleste vist hurtigt blive enige om. Registreringsafgiften for en bil er tårnhøj, hvis du sammenligner den med biler i andre lande. Vælger du istedet at lease en skoda, slipper du helt for at skulle betale den dyre registreringsafgift, i stedet betaler du nemlig “bare” en månedlig ydelse. 

 

Du betaler kun for de kilometer du kører

Vælger du at lease en Skoda, skal du som udgangspunkt altid oplyse hvor mange kilometer du regner med at køre i bilen. Det betyder at du kun betaler for det antal kilometer du kører, og skulle det ske at du ender med at køre mindre – ja så vil du ofte få penge tilbage. 

 

Undgå ekstra udgifter

Når du vælger at lease en bil, slipper du helt for at skulle betale ekstra omkostninger. Så skulle det ske at du pludselig står med en bil, hvor motoren er gået i stykker eller at der er noget andet på bilen der ikke virker som det skal, så behøver du ikke at bekymre dig. I en leasingaftale er sådanne problematikker altid inkluderet i den fastlagte pris.